Πρωτοχρονιάτικα ανέκδοτα


*Πολλοί άνθρωποι ρωτάνε πώς στο καλό είμαστε σίγουροι ότι ο Αη Βασίλης είναι άντρας; Είναι απλό, μια γυναίκα, ποτέ δεν θα φορούσε, γιορτινές μέρες, κάθε χρόνο τα ίδια ρούχα.
*Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο κ. Μήτσος βρίσκεται στο κέντρο και θέλει να αγοράσει ένα δωράκι στη σύζυγό του. Δεν έχει όμως αρκετά χρήματα και δεν ξέρει τι να επιλέξει. Μπαίνει στο Hondos Center βλέπει τα καλλυντικά και τα αρώματα και σκέφτεται ότι μια κολώνια είναι καλό δώρο. “Παρακαλώ, πόσο κάνει αυτό;” ρωτάει την υπάλληλο, δείχνοντάς της ένα μπουκάλι κολώνια. “75 ευρώ, απαντά η κοπέλα”. “Α, πολύ ακριβή”, λέει ο κ. Μήτσος, “δεν έχετε κάτι φτηνότερο;” Η πωλήτρια του δείχνει ένα μικρότερο μπουκάλι, με εξαιρετικό όμως άρωμα το οποίο κόστιζε 50 ευρώ. “Α, πα- πα, κάτι φτηνότερο;” ρωτάει ο πελάτης. Με φανερή δυσφορία η πωλήτρια του δίνει τώρα ένα πολύ μικρό μπουκαλάκι το οποίο κοστίζει μόλις 10 ευρώ. “Όχι, όχι”, επιμένει ο κ. Μήτσος, “θέλω κάτι πραγματικά πάρα πολύ φτηνό!” Τότε η κοπέλα του δίνει ένα καθρέφτη…

! "White magic" Oriflame αξίας 37 ευρώ τώρα μπορείτε να αποκτήστε ΜΟΝΟ με 11,90 ευρώ με κάθε 30 ευρώ αγορές! (λεπτομέρειες εδώ)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...