21.12.12

Η "21.12.2012" δεν είναι το " τέλος του κόσμου μας ",αλλά το " τέλος μιας εποχής ".

Τελειώνει ο κατά τους Μάγιας χρόνος των 13 "Μπακτούν", δηλαδή 25.920 ετών που χρειάζεται το ηλιακό μας σύστημα για να κάνει μία περιστροφή γύρω από το άστρο-ήλιο της Αλκυώνης του αστρικού σμήνους των Πλειάδων... Ο μέγας Πλάτων είχε ονομάσει αυτό το διάστημα των 25.920 ετών, " Μεγάλο Ενιαυτό ". Ο αστερισμός που προβάλλεται τα τελευταία 2.160 χρόνια στην εκλειπτική κατά την εαρινή ισημερία είναι ο αστερισμός των Ιχθύων. Καθώς στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 κλείνει ο κύκλος των μεταπτώσεων των ισημεριών, μετακινούμαστε από τον αστερισμό των Ιχθύων στον αστερισμό του Υδροχόου. Οι αρχαίοι πολιτισμοί ονόμαζαν την περίοδο των 25.920 ετών "Μεγάλο`Ετος", ενώ την περίοδο των 2.160 ετών "Αιώνα". Δηλαδή στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 μετακινούμαστε από τον Αιώνα των Ιχθύων στον Αιώνα του Υδροχόου...

Το 2011 η NASA ανακοινώσε ότι το ηλιακό μας σύστημα εισήλθε σε ένα ‘’νέφος’’ φωτονίων. Αυτό το ‘’νέφος φωτονίων’’ βρίσκεται γύρω από το άστρο – ήλιο Αλκυώνη, του αστρικού σμήνους - αστερισμού των Πλειάδων, γύρω από το οποίο περιστρέφεται το Ηλιακό μας σύστημα. Στις 21/12/ 2012 υπολογίζεται ότι θα φθάσουμε στο κέντρο αυτού του ‘’νέφους’’. Ο μεγάλος αριθμός των φωτονίων πάνω στην ΓΗ, θα προκαλέσει και πιθανόν να έχουμε:
* 3ήμερο σκότος,
* ή συσκότιση κάτι σαν παρατεταμενη ηλιακή έκλειψη, και συγχρόνως,
* δεν θα λειτουργεί καμία ηλεκτρική η ηλεκρονική συσκευή
* ή θα έχουμε σοβαρές παρεμβολές σε ηλεκτρικές ή ηλεκρονικές συσκευές.
Οι περισσότεροι από εμάς είμαστε ενημερωμένοι για κάτι που ονομάζεται Δέσμη Φωτονίων, αλλά δεν ξέρουμε τι ακριβώς είναι αυτό. Στις αρχές τις δεκαετίας του ’60 διάφοροι δορυφόροι άρχισαν να συλλέγουν στοιχεία για την ύπαρξη μιας ενεργειακής δέσμης φωτονίων, της οποιας η προέλευση ήταν το ιδιαίτερο κέντρο του γαλαξία μας. Αυτή η δέσμη έγινε γνωστή από τότε ως Δέσμη Φωτονίων. Το σύνολο του Ηλιακού μας Συστήματος διαβαίνει τώρα μέσα σ’ αυτή την δέσμη ενέργειας.
Η Γη πρώτα ήρθε σε επαφή μ’ αυτή τη δέσμη ενέργειας το 1987, ο Ήλιος εισήρθε σ’ αυτή στο Χειμερινό Ηλιοστάσιο του 1998, και όλο το Ηλιακό Σύστημα θα εισέρθει κατά το Χειμερινό Ηλιοστάσιο του 2012............. 
 Το φυσικό αυτό φαινόμενο, υπολογίζεται ότι συμβαίνει κάθε 12.960 χρόνια, και συνδέεται – φέρνει κάθε φορά, σπόρο Νέας Συνειδητότητας στην ανθρωπότητα, οριοθετώντας έναν νέο κύκλο Εξέλιξις.

Πηγή:    Ηχος θεραπευτικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...