Η ζωή είναι παιχνίδι (για γυναίκες ...και όχι μόνο)

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΕΡΑ
Είναι απλές, καθυμερινές συνήθειες, χόμπι η δραστηριότητες που μέχρι πρότινος κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι στην πραγματικότητα κάνουν μεγάλο καλό στην υγεία – ψυχική, σωματική και σεξουαλική.

  • Παίξτο!Έρευνα του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης αποδεικνύει ότι τα videogames όχι μόνο δεν απομονώνουν το άτομο, αντίθετα το κάνουν πιο κοινωνικό, αφού παίζει συνήθως με άλλους, με τους οποίους επικοινωνεί κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού (αρκεί μια βόλτα σε οποιοδήποτε Internet cafe για να επιβεβαιωθεί αυτό).

  • Σύμφονα με άλλη έρευνα, μια πατρίδα Tetris μπορεί να λειτουργήσει ως αγχολυτικό, ιδιαίτερα ύστερα από ένα μεγάλο σοκ (π.χ. τροχαίο ατύχημα).

  • Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Χονγκ Κονγκ οι βιντεόπληκτοι έχουν λιγότερες πιθανότητες να πάθουν αλτσχάιμερ.

  • Αντί να πάρεις Prozac πάρε μια φίλη σου τηλέφωνο και... κουτσομπόλεψε ελεύθερα, κάνει καλό – ισοδυναμει! Όταν βρίσκεσαι μεταξύ αγνώστων ευνοεί τη δημιουργία γνωριμιών, ενώ μελέτες του Κέντρου Έρευνας Κοινωνικών Θεμάτων της Οξφόρδης έχουν αποδείξει τη σχέση του κουτσομπολιού με τη χαλάροση, την εκτόνωση του άγχους και την αποφόρτιση στους χώρους εργασίας.

  • Χόρεψε! Αντί για ψυχολόγο πήγαινε σε μια σχόλη χόρου. Αντικαταθλιπτικά έχουν αποδειχτεί τα βήματα της σάλσα από το βρετανικό κολέγιο ιατρικής “Αλμπερτ Αινστάιν”. Μπορείτε να κάψετε και τις περισσότερες θερμίδες. Επιπλέον, οι περισσότεροι λάτιν χοροί χορεύονται ανά δύο...Μία καλή γνωριμία ούτως η άλλως ανεβάζει τη διάθεση.

  • Τα 15ποντα τακουνια! Αντί αν πάρεις διεγερτικό φόρα μια γοβα-στιλέτο. Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου της Βερόνα, τα τακούνια ανεβάζουν την ερωτική διάθεση, βελτιώνοντας έτσι την υγεία και την ερωτική απόλαυση. Μπροστά σε αυτά τι είναι λίγος πόνος στο κου ντε πιε στο τέλος της βραδιάς;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...